Ademcoaching: door middel van Ademtraining

Voel jezelf Beter door de kracht van:

Jouw Ademhaling en ervaar -> Meer Energie

 

Ademwerk:

Bewust omgaan met de Kracht van je eigen Ademhaling = Levensenergie

ofwel: jouw Adem optimaal laten stromen.

Door ademsessies te volgen leer ik je om jezelf bewust te maken van je eigen ademhaling en ga je technieken leren die ervoor kunnen zorgen dat jouw lichaam je verder gaat helpen. Zodat jij jezelf beter en energieker gaat voelen.

Door Ademwerk geef je aandacht op verschillende niveau's:

  • fysiek
  • mentaal 
  • emotioneel 

Hierover leg ik je graag alles uit wanneer je de ademtraining volgt zodat je het ook direct zelf kunt ervaren hoe dit werkt.

Tijdens een ademsessie laat je je lichaam een keuze maken: op welk niveau jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt, om belemmeringen los te laten en ook om meer energie te ontvangen. 

Geen gepieker en bedenken waar je allemaal aan zou moet werken maar 'gewoon' jezelf overgeven aan... je eigen ademkracht. Je stimuleert hierdoor jouw eigen Natuurlijk proces, waardoor jij jezelf voortaan Beter en Energieker gaat voelen.

 

 

YESS, DIT HEB IK NODIG ik wil meteen

een individuele ademsessie boeken: 

ADEMEN is de uitwisseling van Zuurstof, O2 en CO2 hetgeen zorgt voor de opname van zuurstof; de Energie; die je nodig hebt, om te  kunnen OVER-LEVEN 

Tijdens de wandelcoaching bij mensen die met stress-klachten bij mij kwamen, voor of tijdens een burn-out, kwam ik er achter dat lichte ademhalingsoefeningen tijdens het wandelen voor grote verbetering zorgde. Hierdoor werd steeds meer rust ervaren bij mijn cliënten. Daarom ben ik me, als coach, verder gaan verdiepen in de KRACHT van onze ADEMHALING.

 

Meer Rust in je hoofd en Vertrouwen in jezelf:

Door ademwerk bij verschillende ademcoaches, ben ik eerst zelf gaan ervaren. Daarna heb ik workshops en een ademcoachopleiding gevolgd. Inmiddels ben ik vele indrukwekkende 'ademsessies' rijker, waardoor ik absoluut overtuigd ben van   "de enorme kracht van onze Adem"

Het mooie is dat je lichaam zelf bepaalt wat je nodig hebt, echter is dit nog niet meteen heel makkelijk. Omdat we (en ja daar had ik ook last van) veel te vaak in ons hoofd zitten en bedenken dat we zo alles onder controle hebben. Deels is dit natuurlijk waar, echter door ademtraining is er gelukkig veel meer te ontdekken en valt er heel veel winst te behalen. Zodat je meer rendement uit jezelf kunt halen dan je soms denkt.

Door Ademwerk word je steeds uitgenodigd om door te ademen, Ook wanneer het even lastig is, waardoor je jouw 'adem' geheel op 'eigenwijze' bewust en efficiënter kunt gaan gebruiken in je dagelijkse leven. Door dit te trainen ga je steeds beter ontspannen en voel je meer zelfvertrouwen.

 

We zeggen wel eens:  Wanneer het te spannend wordt: "Adem in Adem uit; het grijpt je naar de keel; de adem stokte alsof de lucht me ontnomen werd etc...."

Door vooral Bewust door te ademen zal het steeds makkelijker gaan en JA ook wanneer het even te spannend wordt.

Er zijn weer nieuwe datums te resereren voor de ademcirkels, Zomerprogramma nu ook op zaterdag, bij The Garden of Mala in een kleine groep Ademruimte creëren. Voor slechts 25 euro per sessie.

 

Liever een ademsessie Privé voor Twee, dat kan ook op locatie of in mijn praktijkruimte.  

 

Het is ook mogelijk om voor een groep (maximaal 8 personen) op locatie een ademsessie te geven, neem contact op voor de mogelijkheden