Wat deelnemers na de wandel- en/of ademcoachsessies zeggen : 

 

Zo blij dat ik eindelijk voor mezelf heb gekozen, en een persoonlijk coachtraject heb gevolgd. Dat werd tijd, want ik luisterde steeds maar naar iedereen en nooit naar mezelf. Je hebt me echt wel confronterend in mijn spiegel laten kijken, dat had ik ook ècht nodig. Ik heb gelachen en gehuild en dat was gewoon heel fijn om samen met jou te doen. Ik heb weer rust in me hoofd gekregen en vertrouw weer op mezelf, bedankt daarvoor. Voortaan neem ik de Regie over mijn eigen leven en dat is helemaal ok!

 

Een kadootje voor mezelf, door deze adem-ruimte-reis lijkt het wel of ik beter door kan ademen. En hier krijg ik echt wel het "down to earth" gevoel om weer met beide voeten op de grond te staan, absoluut niets zweverigs aan... Bijzondere ervaring.

 

Claudia, je neemt ons gewoon helemaal mee om tot een totale diepe ontspanning te komen, dat had ik juist nodig, superbedankt

 

Lieve Claudia, door het wandelcoachtraject, waarin jij met jouw engelengeduld, mij alle tijd en ruimte hebt gegeven, dankzij jou heeft mijn leven weer richting gekregen. Dankjewel! Waardoor ik nu meer kan genieten en tijd neem voor mezelf. ik neem weer mijn eigen beslissingen. Bedankt voor jouw professionele begeleiding. Na een pittige en onzekere periode kijk ik weer positiever naar het leven en vooral naar mezelf. 

 

het meeste indruk heeft de oefening waarbij de confrontatie naar mijzelf heel erg binnenkwam. Daardoor begreep ik dat ik het echt anders moest gaan doen, en dat gaat me nu steeds beter lukken. De Regisseur ben ik voortaan zelf over mezelf. dankjewel!

 

Nou, ik dacht doe eens mee met de ademcirkel, wat een bijzondere ervaring, blijkbaar had ik iets 'heel zwaars" los te laten. En voelde me daarna enorm bevrijd van de zware last die ik steeds maar bleef meedragen. Dankjewel voor je goede begeleiding, waardoor ik me absoluut veilig voelde bij jou om dit op deze manier te kunnen doen, ik kom zeker een volgende keer weer.

~~~

Allereerst bedankt Claudia, ik was een beetje huiverig en vond het spannend om een coachtraject in te gaan. Maar na onze eerste ontmoeting voelde ik me al heel vertrouwd en veilig. Bedankt voor jouw professionele houding en steeds duidelijke uitleg van de oefeningen, die wel pittig waren, confronterend ook, maar vaak ook met humor om weer even te ontspannen. Ik weet nu ook dat ik de Regie over mijn leven in eigen hand heb en ik heb nu ook meer vertrouwen om weer nieuwe dingen aan te gaan. Nogmaals bedankt en ik ben ervan overtuigd dat het geen toeval was dat ik van iemand jouw visitekaartje kreeg en dat daardoor onze wegen elkaar gekruisd hebben.

~~~

Ik kom de volgende keer weer voor een ademsessie, want ik heb sinds jaren niet meer zo ontspannen geslapen als na de sessie die jij me hebt gegeven, graag tot een volgende keer.

~~~

Dankjewel voor de fijne coachwandeling, je hebt me 'handvaten' gegeven,  Ik ga de oefening om mijn zintuigen te gebruiken zeker vaker doen, want dat geeft mij zoveel rust. Nogmaals bedankt en ik kan hier voorlopig wel mee door en ik ga je zeker weten weer vinden om nog eens af te spreken. 

~~~

Een heel fijne ademsessie gehad met Claudia Buiten Gewoon Coaching 

Helemaal tot rust gekomen dankzij haar begeleiding in verbonden ademhalen

op deze prachtige locatie The Garden of Mala 💗🙏

~~~

Hoi Claudia,

Ik heb de ademsessie eens goed op mij in laten werken. Ik was verrast door het effect van de ademoefeningen. Het heeft me meer dan eerst in laten zien dat ademhalen veel meer in zich heeft dan "In en Uit".

Inademen en uitademen heeft helend vermogen en dit proces bewust sturen o.l.v. jouw deskundigheid! bracht me dichter bij mezelf. Ik vind het een mooi principe en ben blij dat ik ermee in aanraking ben gekomen.

~~~

Zow wat een bijzondere adem-ervaring, ik kwam bij een gevoel dat ik al heel lang had verstopt, dankjewel voor deze intense beleving, ik heb ineens meer duidelijkheid gekregen en ook letterlijk meer lucht...haha

~~~

Hey Claudia, na de 1e ademsessie voelde ik veel gebeuren, betere en ook nog mindere dagen.

Maar na onze 3e ademsessie voel ik me echt veel krachtiger en heb veel meer vertrouwen in mijn eigen lijf, Superbedankt!

~~~

Jeetje ben nog steeds verrast doordat jij voorstelde gewoon een stilte wandeling te doen, omdat ik zo gestresst was en vertelde dat ik eigenlijk de wandelsessie had willen afzeggen...en dat jij mij alle rust aanbood en daarna tijdens de meditatie de natuur zo omschreef dat ineens alle puzzeltjes in elkaar vielen. Ben de laatste jaren nooit zo ontspannen geweest. enorm bedankt!!!

~~~

Goh ik ben eigenlijk een heel nuchter persoon en het was een hele stap om een coachtraject te gaan doen, maar er moest iets gaan veranderen, en jij hebt me daarbij zeker en vast geholpen, ook al zeg je dat ik het zelf heb gedaan, wel met jouw steun.

Jij hebt me soms flink laten zweten. En zelfs laten zweven en toch nog met beide voeten op de grond, haha

Bedankt voor je nuchterheid en dat je ook zoveeeeel geduld met me had 

~~~

Bij jou had ik pas voor het eerst het gevoel dat ik ècht mezelf mag zijn. 

~~~

Heel prettig om door jou begeleid te worden, bij jou kwam ik in korte tijd bij de kern van mijn probleem. Super Bedankt voor je respectvolle benadering en vooral ook voor de humor tijdens de soms toch wel pittige oefeningen.

~~~

"Claudia je geeft snel een veilig en vertrouwd gevoel" ik heb weer veel meer zelfvertrouwen gekregen.

"Het is fijn omdat alles wat ik zeg gewoon OK is, je toont veel respect en luistert zonder oordeel"

~~~

"Wat een warmte en rust kun je uitstralen, ook prettig om soms even stil te zijn"

"Claudia je toont heel veel respect, bedankt dat je vooral ook de tijd nam, die ik soms zo nodig had"

~~~

"de oefeningen waren vaak heel confronterend, maar gaven me echt wel heel veel inzicht"

"jouw feedback, gaf  nog meer duidelijkheid" Ook al zeg jij dat ik het zelf heb gedaan, ik had wel jouw duwtje en begeleiding nodig om daar te komen waar ik nu sta, superbedankt!

~~~

"Positief, eerlijk en oprecht, confronterend op een respectvolle manier"

~~~

"wat een verrassende 'Dag Vol Genieten' deze korte workshop gaf me al snel diepgang. ik was helemaal ontspannen na de kleine meditatie die je gaf. En de tips gaan me zeker en vast helpen om meer rust in mijn leven te krijgen,                                        dankjewel voor je geduld en de heldere uitleg!

~~~

De oefening met energie, tijdens de workshop vanwege mijn bore-out, gaf mij het zetje wat ik nodig had, heb nu veel meer plezier in mijn werk en ook privé ben ik een aangenamer mens geworden voor mijn omgeving. Super bedankt !

~~~

Dank voor al deze reacties, het vertrouwen en het delen van alle levensverhalen,

Liefs Claudia