Hoe kom ik tot wandelcoaching:

 

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik ook te maken met het verwerken van tegenslagen.

Waardoor mijn veerkracht met grote regelmaat zowel in mijn jeugd als op latere leeftijd, op de proef werd gesteld.

Zoekend naar een manier om hiermee om te gaan, heb ik veel gewandeld en dat gaf mij veel rust en ruimte. Door mijn open en transparante instelling, tracht ik het positieve uit iedere gebeurtenis te halen.

Het zien van mogelijkheden, stelt mij in staat om de juiste keuzes te maken. Hierdoor kan ik omgaan met emotionele en ingrijpende gebeurtenissen in het leven.

 

Omdat ik iedereen een gelukkig leven gun, ben ik me verder gaan verdiepen, hoe dit mogelijk te maken. Ik heb hiervoor een opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd.

En tijdens de NLP-D Master opleiding heb ik vooral veel zelfkennis opgedaan en ben ik me verder gaan verdiepen

Natuurgebied Kortenhoef Hoogerheide
Natuurgebied Kortenhoef Woensdrecht

 

 

 

Door te denken in mogelijkheden kwam ik in contact met

TriA Wandelcoach Nederland. Dit gaf mij nog meer duidelijkheid, omdat dit de essentie is van mijn eigen zoektocht en ik de TriA-methode, van nature, al had toegepast op mijzelf.

Positieve Aandacht voor wat er is en wat ik wil en door dit te Accepteren ben ik in staat om mogelijkheden te zien en zo de Acties uit te voeren die ik nodig heb om mijn doel te bereiken.

De puzzel viel op deze manier in elkaar.

Zodoende is "Claudia Buiten Gewoon Coaching" ontstaan.

Om mensen tijdens het coachen meer rust te laten ervaren heb ik ook een Mindfulness-training en Mindful-wandeltraject in de natuur gevolgd.  Door mijn ervaringen met mensen die ik ben gaan begeleiden, is mijn interesse voor Ademwerk ontstaan, waardoor men bij teveel stress, ook door eenvoudige ademoefeningen al meer rust kan ervaren. Een tool ( de adem) die je altijd en overal bij je hebt en toe kunt passen.

 

Alles bij elkaar een goede mix van handvatten om doelbewust te kunnen werken aan een veranderproces.

 

Wil je meer weten hoe dit ook voor jou mogelijk is, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek via het Contactformulier: 


Claudia Buiten Gewoon Coaching