YESS, DIT HEB IK NODIG, ik wil meteen

(4 ademsessies) boeken: 

Nieuw: Ademcirkels;

Ademruimte Creëren

Dit is een ademsessie in kleine groep, de kracht van je adem ontdekken, In een veilige omgeving, verbinden met elkaar en vooral  met jezelf.

          Op een mooie locatie:              "The Garden of Mala"

Armendijk 3 Ossendrecht

voorjaar 2023: 4 x op vrijdagochtend

van 9.30 tot 11u.

Gun jij het jezelf... doe mee:

12 mei VOL

volgende datums:

23-6, 7-7, 21-7 en 4-8

Ademcoaching: door middel van Ademtraining

Creëer meer RUST, ENERGIE en ZELFVERTROUWEN door de kracht van je eigen Ademhaling

 

Ademwerk:

Bewust leren om te gaan met de Kracht van je eigen Ademhaling = Levensenergie door jouw Adem optimaal te laten stromen.

Door ademsessies te volgen leer je om jezelf bewust te maken van je eigen ademhaling. Door bewuster te ademen krijg je meer vertrouwen en ga je jezelf energieker voelen.

Door Ademwerk geef je aandacht op verschillende niveau's:

  • fysiek
  • mentaal 
  • emotioneel 

Hierover leg ik je graag alles uit wanneer je de ademtraining volgt zodat je direct gaat ervaren hoe dit werkt.

Tijdens een ademsessie laat je je lichaam een keuze maken: op welk niveau jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt. Je creëert ruimte om belemmeringen los te laten en op deze manier ook meer energie te kunnen ontvangen. 

Geen gepieker en bedenken waar je allemaal aan zou moeten werken maar 'gewoon' jezelf overgeven aan... je eigen ademkracht. Je stimuleert hierdoor jouw eigen Natuurlijk proces, waardoor jij jezelf voortaan Beter en Energieker gaat voelen.

Je kunt erop vertrouwen dat je lichaam datgene toelaat wat jij aankunt. Het is dus altijd een geheel persoonlijk proces. 

 

 

Tijdens de wandelcoaching bij mensen die met stress-klachten bij mij kwamen, voor of tijdens een burn-out, kwam ik er achter dat lichte ademhalingsoefeningen tijdens het wandelen voor grote verbetering zorgde. Hierdoor werd steeds meer rust ervaren bij mijn cliënten. Daarom ben ik me, als coach, verder gaan verdiepen in de KRACHT van onze ADEMHALING.

 

Door ademwerk bij verschillende ademcoaches, ben ik eerst zelf gaan ervaren. Daarna heb ik workshops en een ademcoachopleiding gevolgd. Inmiddels ben ik vele indrukwekkende 'ademsessies' rijker, waardoor ik absoluut overtuigd ben van   "de enorme kracht van onze Adem"

Het mooie is dat je lichaam zelf bepaalt wat je nodig hebt, echter is dit nog niet meteen heel makkelijk. Omdat we (en ja daar had ik ook last van) veel te vaak in ons hoofd zitten en bedenken dat we zo alles onder controle hebben. Deels is dit natuurlijk waar, echter door ademtraining is er gelukkig veel meer te ontdekken en valt er heel veel winst te behalen. Zodat je meer rendement uit jezelf kunt halen dan je soms denkt.

Door Ademwerk word je steeds uitgenodigd om door te ademen, Ook wanneer het even lastig is, waardoor je jouw 'adem' geheel op 'eigenwijze' bewust en efficiënter kunt gaan gebruiken in je dagelijkse leven. Door dit te trainen ga je steeds beter ontspannen en krijg je meer zelfvertrouwen, in plaats van de gedachten te moeten vluchten of vechten, waardoor soms angst en paniek ontstaat. Door training ga je herkennen dat het ok is wanneer je 'gewoon doorademt' op een meer ontspannen manier. Een krachtige tool die je dus altijd en overal bij je hebt.

We zeggen wel eens:  Wanneer het te spannend wordt: "Adem in Adem uit; het grijpt je naar de keel; de adem stokte alsof de lucht me ontnomen werd etc...."

Door vooral Bewust door te ademen zal het steeds makkelijker gaan en     JA ook wanneer het even te spannend wordt.

ADEMEN is de gaswisseling van Zuurstof en CO2 ofwel de Energie laten stromen, die je nodig hebt, om te kunnen OVER-LEVEN

Wil jij ook ervaren hoe dit werkt?

.JA ik wil meteen boeken en kies voor de

Actie

ADEMCOACHPAKKET van 4 sessies 

De Herleva Ademcoachopleider is geaccrediteerd door KTNO, BALC, LVNT LGNT en CRKBO geregistreerd